Alfred Rullebord

1.809,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

1.809,00 kr
Det praktiske rullebord er helt vedligeholdelsesfrit – det kan stå både ude og inde. Ikke nok med det kan fås i 24 forskellige farver, så er det også bygget til at stå ude året rundt. Endelig det lille smarte rullebord du har ledt så længe efter…

Ideelt rullebord hvis du ikke har meget plads

Alfred rullebordet fra franske Fermob er intet mindre end genialt hvis du har en lille hyggekrog, Københavner altan eller terrasse hvor du har brug for at kunne stille en kop dampende varm kaffe og lægge dig boligmagasin fra dig.

Det er praktisk indrettet med to hylder, så der pladsen udnyttes optimalt.

Vejrbestandig – men stadig elegant

Mange rulleborde der er lavet til at stå ude året rundt kan se lidt industrielle ud og være for ”tunge” i indretning. Det er ikke tilfældet med Fermobs Alfred. Der er her brugt en pulverlakeret aluminiums konstruktion der både er tynd, elegant og bum stærk.

Pulverlakeringen sikre endvidere at bordet er fuldt UV bestandig og derfor godt kan tåle at stå en helt sommer på altanen uden, at farven begynder at falme.

Kan fås i 24 farver

Måske kender du allerede Fermob og de mange flotte farver du kan få deres møbler i? Hvis ikke, så kan vi fortælle at Fermob har 24 farver at vælge imellem på deres møbler. Alfred er ingen undtagelse og længere oppe på siden kan du klikke dig igennem alle de forskellige varianter.

De 24 farver er nøje sammensat så du kan mix-n-match forskellige møbler der til sammen vil give en flot og livsbekræftende indretningsstil. Vi er selv helt vilde med de mange Fermob farver her hos Binderiet – netop farverne og den gode kvalitet var netop grundene til vi i sin tid forelskede os i Fermob. I dag fører vi hele deres store sortiment, dog visse møbler med op til 6 ugers leveringstid.

 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Alfred Rullebord
 
Alfred Rullebord

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.