Flere visninger

Ange cafestol

2.699,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

2.699,00 kr
En stol der ikke kun er behagelig at sidde i, den sender også tanker ud på lange rejser mellem skyerne.

Den klassiske franske 1900 tals stol danner de historiske vingesus for Ange stolen fra Fermob. Stolen er ikke blot skøn at sidde i, den fungere også som et artistisk blikfang i din indretning.
Ange fortæller historien om to elskende der møder hinanden i den travle hverdag, udveksler et kort øjeblik imellem skyerne og suser videre i hverdagens jag. Det er præcis det samme som Jean-Charles de Castelbajac vil opfordre dig til med denne stol. Sæt dig, nyd en lille pause mellem skyerne og sus så videre i hverdagens trummerum.

En stol der holder til at blive brugt

Fermob har gang på gang bevist, at de kan lave møbler der holder. Det kan Ange stolen også.
Stolen er lavet af stål, der efterfølgende er blevet pulverlakeret så den både er vejr og UV-bestandig.

De smukke armlæns der sender tankerne mod skyerne er smedet i hånden af de dygtige franske håndværkere. Hver gang du sætter dig i denne stol vil du kunne beundre håndværket og de fine digt der er indgraveret med laser i sædet.

 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Ange cafestol
 
Ange cafestol

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.