3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Bagatelle cafestol

839,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

839,00 kr
Den klassiske sammenklaplige franske cafe stol med en moderne twist af design Sophie Labayle. Sophie er kendt for sit lette udtryk og smukke design arbejde, det må man sige hun også viser med netop denne cafe stol.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Denne flotte stol kan fås i ikke mindre end 24 forskellige farver. Den kan derfor være med til at give dit uderum et legende og frisk pift af den franske sommers varme. Stolen kan nemt foldes sammen og stables, således sørger du for den ikke tager alt pladsen hvis børnene vil lege på terrassen eller græsplænen.

Som Fermobs mange andre udendørs produkter er alle Bagatelle stolene pulverlakeret, hvilket betyder de både er vejr og UV-bestandige.

Forskellen ligger i detaljen – laserudskæring

Sophie Labayle har taget udgangspunkt i den klassiske cafe stol fra Fermob og givet den et twist med en lækker, præcis og elegang laser udskæring. Laserudskærings teknikken efterlader et helt rent snit der efterfølgende rundes af i hånden. Dette gør at stolens ryg er yderst behagelig at røre ved. Den er altså ikke som aldrig udskårne stole hvor det godt kan føles lidt hårdt imod ryggen eller hånden når stolen skal flyttes rundt. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Bagatelle cafestol
 
Bagatelle cafestol

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.