Basket høj plantekasse

3.439,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

3.439,00 kr
Den klassiske altankasse har fået en gevaldig overhaling hos Franske Fermob. Med denne plantekasse kan du bringe liv og farve til dit uderum – også selvom du kun har grønne planter.

Med en volumen på 50L er der i denne plantekasse plads til to sunde planter som vil kunne sprede liv og glæde i dit uderum. Lad os være ærlige, det er ikke alle planter der blomster gennem hele foråret og sommeren, det er derfor intet mindre end genialt at denne plantekasse kan vælge i 24 forskellige farver.

Farverne er de klassiske Fermob farver og derfor vil den passe rigtig godt ind med eksempelvis et Fermob have bord eller de fine og elegante cafe stole.

Selve plantekassen måler 70cm lang x 29.5cm høj x 34cm bred. Hele kassen med de elegante ben har en højde på 84 cm. Der er altså her tale om en lidt mere ”buttet” version af den lange plantekasse fra Fermob, men det betyder ikke den ikke er elegant – det synes vi nemlig her hos Binderiet den er. Vi har Fermobs plantekasser stående året rundt i vores to butikker og nyder de farver og glæde som de spreder i løbet af arbejdsdagen. Du skulle prøve at have en eller to selv?

Fermob Basket

Plantekassen fra franske Fermob går under navnet ”Basket”, den er et absolut must have når foråret lige om lidt kigger frem. Designet er elegant, enkelt og med et farvestrålende udtryk. Ikke nok med designet er flot, så er det også yderst praktisk.

Fabio Meliota har designet denne plantekasse med rene linjer der passer ind i ethvert haverum – om det er terrassen, balkonen eller haven, så passer denne ind.

I naturen har hver plante sin egen farve og det kan du nu komplimentere med disse kasser, de fås nemlig i to størrelser og hele 24 forskellige farver.

 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Basket høj plantekasse
 
Basket høj plantekasse

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.