3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Bistro rundt havebord

1.239,00 kr
Forventet leveringstid: 24 timer

* Påkrævede felter

1.239,00 kr
Et populært klapbord fra den eftertragtede Bistro-kollektion fra Fermob. Vælg mellem 24 forskellige farver og en størrelse, der passer til dig og din have, altan eller terrasse. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Klassisk klapbord fra den populære Bistro-kollektion fra Fermob. Dette havebord er både flot, men også rigtig praktisk, da det kan klappes sammen og gemmes væk på ingen tid. Bistro-klapbordet kommer i Fermobs ikoniske og smukke 24 farver, så du kan vælge lige netop den farve, der passer til dig og din have, altan eller terrasse.

Praktisk klapbord

Havebordet blev designet i 1889 i forbindelse med de resterende produkter i den populære Bistro-kollektion fra Fermob. Bordet er både robust, praktisk og i høj grad eftertraget af både private personer, men også til virksomheder såsom caféejere m.m. Det er en især en fordel for caféejerne, at bordet kan klappes sammen hurtigt og stilles indenfor efter lukketid, hvor det ikke fylder.

Det runde bord fås i fire forskellige størrelser; Ø60 cm, Ø77 cm, Ø96 cm og Ø117 cm. Højden på bordet er desuden 74 cm. Alle borde med undtagelse af det på Ø60cm, har et parasolhul i midten, så du eventuelt også kan kombinere bordet med en fin parasol.

Fermob Bistro

Bistro-kollektionen er som sagt en meget eftertragtet og populær kollektion fra Fermob, da den indeholder klassiske, enkle og robuste havemøbler med rene linjer, som nemt og hurtigt kan klappes og foldes sammen. Havemøblerne er håndlavede i Frankrig og er super slidstærke, da de er behandlet med UV-resistent lak som alle Fermobs produkter er. Det forlænger levetiden på dine havemøbler og skåner dem for vind og vejr." 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Bistro rundt havebord
 
Bistro rundt havebord

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.