3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Floréal havebord

1.379,00 kr
Forventet leveringstid: 3-4 dage

* Påkrævede felter

1.379,00 kr
Praktisk havebord med fine dekorative detaljer fra Fermob. Flere størrelser og et stort udvalg af farver, som matcher dig og dine behov.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Havebordet Floréal fra Fermob er et fint og dekorativt bord, der både er praktisk og yderst elegant. Bordet kan klappes sammen og stilles væk på kort tid, og det optager ikke så meget opbevaringsplads. Floréal fås i tre forskellige størrelser; Ø60 cm., Ø77 cm. og Ø96 cm, og højden på bordet er 72,5 cm. Helt perfekt hvad enten det er på altanen, terrassen eller i haven.

Robust og vejrbestandigt bord

Bordet er håndlavet i Frankrig, og fremstillet i stål samt er bordpladen perforeret med fine små detaljer. Floréal bordet kræver ingen vedligeholdelse, eftersom bordet er behandlet med UV-resistent (epoxy-coating), som langt de fleste af Fermobs møbler er. Dette modvirker ligeledes, at møblets farve falmer i solen.

Derudover er der i midten af bordet lavet et hul til en parasol, som kan tildækkes med et medfølgende dæksel, hvis dette ønskes. Dertil er der også en bøjle i midten af stellet, som fastholder parasollen. På den måde kan du søge ly for solen under parasolen, men stadig nyde vejret udendørs. Bordet kan vælges i et hav af lækre farver, så du kan mikse og matche det til din stil og dine andre Fermob møbler. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Floréal havebord
 
Floréal havebord

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.