3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.


Happy Hours sidebord

1.297,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

1.297,00 kr
Happy Hours fra Fermob er et elegant og festligt sidebord. Stellet er udformet som en flaske, og vil vække opsyn til enhver havefest.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Med Happy Hours fra Fermob får du et praktisk sidebord perfekt ved siden af liggestolen eller havestolen. Med 24 forskellige farver bestemmer du selv hvilket udtryk du ønsker i din have!

Happy Hours!

Med formen som en flaske er du klar til Happy Hour i haven med dine gæster! Bordet vejer 3,2 kg og nemt at flytte rundt på. Bordpladen er af aluminium, og kan tages af, så du kan servere drikkevarerne for dine gæster. Under pladen i stellet som er lavet af stål, finder du også en hylde med plads til op til 6 flasker. Et festligt lille sidebord som vil klæde enhver have, terrasse eller altan. Happy Hours er behandlet med UV-resistent pulverlakering, som sørger for at møblet bibeholder sin farve og er vejrstandigt. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Happy Hours sidebord
 
Happy Hours sidebord

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.