3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.


Terrazza plantekasse

3.729,00 kr
Forventet leveringstid: 3 uger

* Påkrævede felter

3.729,00 kr
Praktisk plantekasse, så du kan holde styr på dine blomster og planter. Stilfuldt design, som vil klæde enhver terrasse, altan eller have.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Terrazza er en praktisk plantekasse, som holder styr på dine blomster og planter. Plantekassen findes i tre forskellige størrelser; small, medium og large, hvor medium og large også har en hylde nederst, så du også kan opbevare dine haveredskaber her.

Small planter: L 120 x D 30 x H 30 cm.
Medium planter: L 120 x D 30 x H 60 cm.
Large planter: L 120 x D 30 x H 90 cm.

Terrazza kan både bruges i haven eller på altanen, og findes i mange forskellige farver, så den kan matche farven til dine andre Fermob møbler. Som andre Fermob produkter, så er Terrazza også lakeret med en UV-resistent lak, som sørger for at den bibeholder farven i solen.

Praktisk plantekasse

Plantekassen er både praktisk, stilfuld og den vil uden tvivl klæde enhver have eller altan. Terrazza har et hul i bunden af kassen med en prop i, således det overskydende vand kan løbe ud. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Terrazza plantekasse
 
Terrazza plantekasse

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.