Flere visninger


Værtindebuket

249,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Er der noget bedre end at blive forkælet som værtinde når du lægger hus til et arrangement? Forkæl og glæd din værtinde med denne flotte buket fra Binderiet. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

249,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Skal du på besøg hos venner eller familie, eller skal du besøge en bekendt for første gang? Giv et godt indtryk og forkæl dem med en værtindebuket. En værtindebuket er altid en god idé, som vil glæde enhver vært og værtinde. Vi har også en sommer værtindebuket, hvor vi har skruet helt op for de sprudlende farver, hvis du er mere til det farverige.

Fin, elegant og neutral

Vi har bundet vores værtindebuket med roser i sarte farver, gerbera i lyserøde farver og lisianthus og nelliker i sarte hvide farver. En meget fin og neutral buket, så du er sikker på, at den vil passe ind i ethvert hjem. Med sin elegante farvepalette er du helt sikker på, at værtinden bliver rigtig glad for denne buket. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Ren og elegant buket

Roser er et kæmpe hit i blomsterbuketter - og derfor er de ingen undtagelse i denne buket. Vi har valgt at binde roser i sarte farver i denne buket for at holde stilen ren og elegant. De langstilkede roser er oftest forbundet med romantik, og er en ren klassiker i alverdens buketter. Roserne kombineres tit med blomsten Gerbera, som harmonerer rigtig godt sammen.

Gerbera har vi valgt i en lyserød farve i denne værtindebuket for at holde den enkel og minimalistisk. På den måde er du sikret, at buketten passer til værtindens hjem og ikke er dominerende, hvis du ikke kender til værtindens stil og foretrukne farver. Gerbera løfter buketten med sin store blomst med grøn midte, som kaster tankerne over på solsikken, som Gerbera i øvrigt er i familie med.

Værtindebuket
 
Værtindebuket

Yndefulde nelliker og lisianthus

Næste blomst er ligeledes meget yndefuld - nemlig nelliken. Nellikerne har vi valgt i en hvid/grønlige farver, som er klare til at spire og sprudle i hjemmet. Nelliker er kendt for at sprede både glæde og duft i hjemmet med sin velduftende odour. En meget yndigt og elegant blomster, der elsker solens stråler, og som er rigtig nem at vedligeholde, så værtinden får mest muligt ud af sin gave. Du kan eventuelt kombinere buketten med en god flaske vin eller en æske chokolade, som du også finder hos os i Binderiet.

Sidste blomst i buketten er lisianthus, som er den smukke blomst uden duft, der nemt forveksles med den klassiske rose. Vi har brugt lisianthus i hvide og sarte farver, som lægger sig tæt op med roserne, som vi også har benyttet i buketten. Lisianthus går også under navnet Eustoma og på dansk; prærieklokke. De er klassiske i buketter, og er med til at pynte lidt ekstra i denne værtindebuket.