Valentinsdag - fejr kærligheden med blomster

 

Den 14. februar fejres valentinsdag, som er “de elskendes helligdag”. Valentinsdag er dog ikke en rigtig helligdag, men det er en dag, hvor kærestepar verden over hylder kærligheden og forkæler hinanden med røde roser, søde valentinskort og chokolade i hjertefaconer.


Kærlighedens blomster

Hvilken blomst tænker du først på, hvis vi nævner ordet kærlighed? Ja, vi tænker også på røde roser. Farven rød bliver oftest set som kærlighedens farve, da den repræsenterer det intense, romantik og lidenskabelige begær. Røde roser er derfor et helt oplagt valg og en sand klassiker til at forkæle din udkårne på valentinsdag.

Roser findes i alverdens farver, størrelser og arter, og det er en af mest velkendte og populære blomster, som klæder enhver buket. Ud over deres store og fyldige kroner, er de også meget velduftende - og en romantisk buket med disse vil uden tvivl glæde kæresten, konen eller manden i dit liv.


Den ultimative kærlighedserklæring

Er der noget bedre end at få blomster? Hos Binderiet har vi flotte romantiske buketter, så du kan forkæle og fejre kærligheden på valentinsdag. Vi har blandt andet denne elegante og smukke buket af langstilkede røde roser, som er den helt perfekte og ultimative kærlighedserklæring til dit livs kærlighed. Du vælger selv antallet af roser, og hvis du ønsker mere fylde i buketten, så kan der tilføjes lidt ekstra grønt, som harmonerer super godt med rosernes røde farve.

Ligeledes har vi også en klassisk buket med roser, hvor du også selv kan vælge antal af roser og ekstra grønt. Denne skønne buket med kortstilkede roser er et klassisk valg, og den vil uden tvivl glæde modtageren med sit elegante udseende og velduftende odour.

En anden populær buket er rød kærlighed-buketten, der også er bundet med roser samt krydret med røde gerbera, røde alstroemeria og røde studenternelliker. En yderst sprudlende rød buket, som vi har pyntet med lidt ekstra grønt for at sætte fokus på de røde nuancer og give buketten et ekstra boost.

Husk også, at du kan tilføje en hilsen til buketten. Så sørger vi for at skrive den på et fint kort, så modtageren kan se hvem, der forkæler dem.


En dag i kærlighedens tegn

Når du først har udvalgt buketten er der rig mulighed for at kombinere den med lidt ekstra godter. Du kan eksempelvis kombinere buketten med en god flaske vin og en fin æske chokolade, som du også finder hos os i Binderiet. Hvis det du går og drømmer om ikke er at finde på vores webshop, så tøv ikke med at ringe til os. Vi kan klare det meste.


Bestil inden kl. 15:00 - og vi leverer samme dag

Er du sent ude på valentinsdag? Fortvivl ikke. Hvis du bestiller buketten inden kl. 15:00, så sørger vi for at levere buketten samme dag.


Blomster til alle anledninger

Hos Binderiet har vi buketter og dekorationer til alle slags anledninger. Søger du blomster til dit kommende bryllup, så hjælper vi gerne med blandt andet brudebuket, knaphulsbuketter, brudepigebuketter m.m.

Står du i en svær tid og skal bruge hjælp til blomster til begravelse, så hjælper vi dig også gerne med det - vi binder både bårebuketter, kondolencebuketter og står også gerne for kistepynten og andet.

Hos Binderiet står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom forbi vores butikker i Holte eller Vedbæk, eller ring til os på 45 42 12 51 og få hjælp til en blomsterløsning, der både matcher jeres budget og behov.

 

Blomster til valentinsdag